20 Mayıs 2010 Perşembe

Katlanır Mönitor

Tokyo'da düzenlenen 20. FİNTECH JAPAN fuarında teknolojinin geldiği son noktanın olmayacağını ispat eden monitörleri sergilediler. Dünyanın en ince monitörlerini haberimizden inceleyebilirsiniz.


Teknoloji baş döndürücü bir hızla yol alırken, bilişim sektöründe her gün bir yenilik teknolojiseverlere merhaba diyor. Televizyon boyutunda monitörlerden bugün kağıt monitörlere kadar geldik. Japonya'da 15 Nisan'da düzenlenen fuarda ziyaretçiler gözlerine inanamadı.

Ziyaretçiler, Japonya’nın teker üreticisi Bridgestone Şirketi’nin geliştirdiği siyah beyaz elektronik monitörü hayranlıkla inceledi. Bridgestone’un Elektronik Kağıt Geliştirme Departmanı’ndan Kanji Tanaka 15 Nisan 2010’da Tokyo’da düzenlenen 20. FİNTECH JAPAN fuarında geliştirdikleri elektronik kağıttan monitörün elastikiyetini ziyaretçilere rulo yaparak gösterdi.

Tayvan endüstriyel teknolojik araştırmalar enstitüsü tarafından geliştirilen Ch-LCD isimli monitör ise rulo şekline getirilerek kullanılıyor. Üstelik söz konusu monitör kitap işlevi de görüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder