24 Mayıs 2010 Pazartesi

Sex And City 2

HP, modayla bütünleşen ve tasarımı ön plana çıkaran dünyaca ünlü "Sex and the City 2" filminin gösterime girmesiyle hem modaya olan tutkusunu anlatıyor hem de bahar koleksiyonunun tanıtımını yapıyor. İlham veren şık bilgisayarlarıyla HP, modaya yön veren kişilerle ve modayla olan bağını "Sex and the City 2" filmiyle güçlendiriyor.


"Sex and the City 2"nin karakterleri "dünyanın ilk dijital çantası" olan HP Mini Vivienne Tam dizüstü bilgisayarı ellerinden düşürmüyor. TouchSmart bilgisayarlar ise "Sex and the City 2"nin özgür, stil sahibi, maceracı kadınlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Filmin başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker; hayatında annelikten film yapımcılığına kadar uzanan çeşitl
rolleri stilinden ödün vermeden idare edebilmek için HP bilgisayar kullanan entelektüel ve enerjik bir kadını canlandırıyor.

Teknolojiyi Modayla Buluşturan Ürünler

"Sex and the City 2"de kadınların beğenisini toplayan, gelişmiş teknolojiyi stille birleştiren HP bahar koleksiyonundaki ürünler kullanılıyor.

• HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, New York Moda Haftası'nda Tam'in 2010 bahar koleksiyonunun bir parçası olarak ilk kez boy gösterdi. Bu ürün, gelişmiş bilgisayar teknolojisini Tam'in büyüleyici "Butterfly Lovers" (Kelebek Severler) tasarımıyla birleştiriyor.


• HP TouchSmart bilgisayarlar, çoklu dokunmatik ekranıyla şık bir tasarıma sahip. Kullanıcılar TouchSmart bilgisayarlarda fotoğraf, müzik, video ve web içeriği gibi her türlü dijital dosyalarını yalnızca ekrana dokunarak seçebiliyor ve düzenliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder